Новини

Какво е да си "Мениджър за един ден" в ПРОФОН?

16 октомври '17

На 12 октомври ПРОФОН се включи за втора поредна година в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България - Мениджър за един ден. Кристина Йорданова, студент във Факултета по журналистика и масови комуникации (СУ), и Мила Делчева, 12 клас в Национална финансово-стопанска гимназия, се превърнаха за един ден в ПР експерти на ПРОФОН.
Двете момичета се запознаха с дейността на дружеството и колективното управление на правата на едни от най-известните български и световни продуценти и изпълнители в музикалната индустрия. Те се срещнаха с BSS Media Group, едни от нашите ползватели в отдел Медии, както и с една от партньорските организации на ПРОФОН в лицето на Българска музикална асоциация и изпълнителния директор на Светослав Сотиров.

Целта на кампанията тази година беше да погледне индустрията от различни гледни точки и да покаже на участниците, че музиката има права и зад това стои работата на много хора.

"Прекрасно е, че има организации като ПРОФОН, които правят така че музиката не просто да бъде чута, но и защитена. Запознах се със страшно интересни хора, които свободно отговориха на въпроси, които ме вълнуват. Благодаря ви!", сподели Кристина Йорданова.