Новини

ПРОФОН с награда от БХРА за най-добро партньорство през 2017

01 декември '17

ПРОФОН получи отличие от БХРА в категория „Най-добро партньорство през 2017“. Това се случи по време на традиционните годишни награди на асоциацията за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

„Нашето сътрудничество трае повече от 7 години, като за това време разбрахме колко е важно да имаме коректен и лоялен партньор в лицето на БХРА“, коментира София Щерева, изпълнителен директор на дружеството за колективно управление на сродни права в музиката.
Официални гости на събитието бяха Валери Симеонов – заместник министър-председател на Р. България, Ирена Георгиева – заместник-министър на туризма, Султанка Петрова – заместник-министър на труда и социалната политика, Драгомир Николов – изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, Николай Стойнев – заместник-председател на Столичен общински съвет, проф. д-р Николай Вълканов – зам. председател на УС на КРИБ, доц. д-р Гинка Чавдарова – изпълнителен директор на Национално сдружение на общините в Р. България, представители на общини, партньори на БХРА, водещи мениджъри и собственици в туризма.