Публично изпълнение

 

 

Знаете ли, че музиката кара потребителите да останат по-дълго?

Тя изгражда образа на марката и се превръща в език на емоциите, чрез който се свързвате с клиентите и повишавате лоялността им. Според резултатите на международно проучване, бизнесът с музика, която отговаря на идентичността на марката, е  96% по-вероятно да се запомни, отколкото този с неподходяща или без музика.

Използването на музикални произведения в хотели, заведения, магазини, фитнес зали и други бизнес обекти представлява публично изпълнение, за което се дължи възнаграждение на артист-изпълнители и продуценти.

Като Ваш партньор ние се грижим да получите необходимото разрешение за ползване на музика в обектите Ви, както и платените от Вас суми да достигнат до артист-изпълнителите и продуцентите. Можем да Ви съдействаме да получите лиценз за най-големия музикален каталог, включващ звукозаписи от българския и световен репертоар, по възможно най-бързия и лесен начин, независимо дали озвучавате обекта си с радио, телевизия, интернет платформа, или чрез друг носител на информация.

За Вас остава единствено да изберете най-подходящата за Вашия бранд музика.

Вход за електронната система MUSICPRO

1

Проверка на лиценз

QR кода позволява да се проверява валидността на лицензите на обектите в реално време. Всеки клиет ще получи електронен сертификат на предоставения в договора мейл  за кореспонденция. 

ПОВЕЧЕ

Хотели

Използвате музика в лоби-бара и имате телевизори в стаите? Не сте информирани как трябва да уредите правата си за музика, за да имате неограничен достъп до световни и български хитове? Ние сме тук, за да Ви съдействаме!

ПОВЕЧЕ

Заведения

Имате заведение и пускате световни и български хитове? Ние представляваме най-големия музикален каталог в България. Ще Ви помогнем да закупите лиценз, за да може клиентите Ви да се наслаждават на любимата си музика.

ПОВЕЧЕ

Магазини

Подходящият музикален фон създава атмосфера във Вашия магазин и предразполага клиентите да закупуват повече. Уредете правата си с нас и ще им дадете възможността да слушат музикални произведения от най-големия музикален каталог в България.

ПОВЕЧЕ

Центрове за услуги

Според проучванията музиката допринася за вътрешната хармония, действа успокояващо и мотивиращо на слушателя. Ако имате СПА център, фитнес зала, студио за танци или друг център за услуги, изберете подходящата за Вас музика от разнообразието, което ние можем да Ви предложим.

ПОВЕЧЕ

Транспорт

Музиката успокоява атмосферата в препълнения автобус и прави престоя на таксито в задръстването на път за работа по-приятен. Разсейте напрежението с любимите на Вашите пътници хитове от необятния каталог на ПРОФОН! За да си осигурите разрешение за ползване на музика в превозно средство за публичен транспорт, не се колебайте да се свържете с нас.

ПОВЕЧЕ

Спортни зали

За да се уверите, че правата за използваната на вашето спортно събитие музика са уредени, може да се обърнете към нас. При подписването на договор с ПРОФОН получавате свободата да ползвате музиката, която ще допринесе за по-добрата мотивация и настроението на спортистите и на Вашите посетители/зрители.

ПОВЕЧЕ

Открити площи

Организирате търговски изложения, базари и други мащабни публични събития? Ние Ви предоставяме възможността да използвате музика от най-големия музикален каталог в България. Уредете правата си с ПРОФОН и ще усетите разликата, която музиката създава.

ПОВЕЧЕ

Еднократни събития и концерти

Известно е, че едно събитие като прием, конференция, семинар, бал или модно ревю не може да се състои без музикално оформление.Не се колебайте да ни потърсите за съдействие при уреждането на права за ползване на музика! Ние Ви предоставяме най-големия каталог от музикални произведения в България, за да създадете специална атмосфера на Вашето събитие.

ПОВЕЧЕ

Лечебни заведения

Според редица проучвания музиката играе важна роля по време на лечебния процес. Тя действа терапевтично, може да намали напрежението и да откъсне вниманието на пациентите от престоя в болничната стая. Учените смятат, че музиката може дори да облекчи болката на пациента, което я прави един от най-естествените лечебни методи.

ПОВЕЧЕ

DJ

Ако сте DJ и създавате кавъри и ремикси, които след това изпълнявате публично или пък озвучавате различни мероприятия, като партита, коктейли или частни мероприятия, Ви е нужен лиценз за използване на музикални произведения. Лицензът с ПРОФОН позволява използването на музикални произведения от почти неограничен световен и национален репертоар. Създавайте лицензирани незабравими партита бързо и лесно с ПРОФОН, защото музиката създава разликата.

ПОВЕЧЕ

Театри

Музиката е неизменна част от едно театралното представление. Ако използвате звукозаписи по време на представяне на сценични театрални представления Ви е необходим лиценз за публично изпълнение. Договорът с ПРОФОН Ви предоставя възможността да имате неограничен достъп до световни и български хитове.

ПОВЕЧЕ

Киносалони

Договорът с ПРОФОН Ви гарантира, че може да пускате музика във вашият киносалон и да се наслаждавате на предимствата му, като същевременно гарантирате, че създателите му са справедливо възнаградени за своя труд.

ПОВЕЧЕ