Новини

Кандидатстване за участие във фестивалната програма на SAMC 2024

13 февруари '24

С радост съобщаваме, че отворената покана за кандидатстване на български артисти за участие в престижната музикална конференция SoAlive 2024 е официално отворена!

Това е уникална възможност за българските таланти от всички музикални жанрове да представят музиката си на международна сцена, пред някои от най-влиятелните личности в музикалната индустрия.

Миналата година в SoAlive Music Conference се включиха гиганти от индустрията като д-р Матю Ноулс (бащата на Бионсе), легендарният музикален журналист Дейвид Фрик и представители на водещи музикални организации като Spotify, Ninja Tune, Warner Music, The Orchard и много други. Присъстваха стотици международни делегати, които предоставиха несравними възможности за създаване на контакти и кариерно развитие.

Тази година на сцената може да излезете вие и да развиете международната си кариера.

Международно жури ще избере българските участници, давайки ви възможност да се представите пред световна публика и да общувате с професионалисти от музикалната индустрия от цял свят.

Кандидатстването е отворено до 22 април, така че не пропускайте шанса си да станете част от това невероятно събитие. Всички условия за участие и процесът на кандидатстване можете да намерите на

LINK: https://www.soalivemusicconference.com/637497837362

Възползвайте се от този шанс да покажете таланта си пред водещи професионалисти от музикалната индустрия в Европа, сред които фестивални директори, организатори на събития, агенти, мениджъри, лейбъли, представители на културни организации и журналисти. Горещо насърчаваме всички наши членове да кандидатстват и да се възползват от тази изключителна възможност.

Успех на всички кандидати!

 

Website: http://samc.bg

Instagram: https://instagram.com/sofialivefestival

Facebook: https://www.facebook.com/soalivemusicconference/