Новини

ПРОФОН С ОТЛИЧИЕ ОТ БХРА ЗА НАЙ-ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО ЗА 2023 Г.

29 ноември '23

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) отличи ПРОФОН с награда „Най-добро партньорство през 2023“. Това се случи по време на традиционните Годишни награди на Асоциацията за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Официалната церемония се състоя на 27-ми ноември 2023 г. в столичния „Гранд хотел Милениум София”.

По време на събитието, което се проведе за 28-ми път от 1996 г. насам, БХРА избра носители на най-престижните отличия в областта на туризма, като тази година раздаде над 30 награди на различни институции, организации и предприятия.

Наградата на ПРОФОН връчиха Атанас Димитров и Бранимир Миланов – зам. председатели на Управителния съвет на БХРА. Призът беше приет от Владимир Владимиров, изпълнителен директор дружеството, който изказа своите благодарности на ръководството на Асоциацията за връченото му високо отличие.

Наградата „Най-добро партньорство през 2023“, с която беше отличен ПРОФОН, е поредното доказателство за доброто дългогодишно сътрудничество между двете организации.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на Асоциацията от цялата страна, представители на държавната администрация, на неправителствените организации в туризма, представители на медиите и др.

 

Снимка:БХРА