Новини

Разпределение 2021: стартира изплащането на възнаграждения за 2021 година

23 септември '22

На 26 септември 2022 г., ПРОФОН стартира изплащането на възнаграждения за изпълнителски и продуцентски права от Разпределение 2021 година. Това е второто и окончателно разпределение за периода, след като през юли тази година реализирахме предварително разпределение на приходите от радиоразпространение и уебкастинг на 76 програми.

От посочената дата, очакваме да се свържете с отдел Разпределение на  razpredelenie@prophon.org за започване на процеса по изплащане.

Напомняме, че ако вече сте се идентифицирали пред ПРОФОН със своите лични данни, актуален имейл и банкова сметка, ще преминем към изплащане, като изпратим подготвените документи на посочения от Вас имейл адрес. Изплащането става изцяло по банков път, не се изисква посещение на офиса или подписване на хартиени копия.

Ако досега не сте получавали възнаграждения за сродни права от ПРОФОН и искате да проверите дали имате разпределени суми, може да направите това тук. Ако откриете името си в списъка, свържете се с нас на razpredelenie@prophon.org