Новини

SO ALIVE MUSIC CONFERENCE - SHOWCASE CALL

24 април '23

logo

 

So Alive Music Conference e международна музикална конференция, която ще се проведе за първи път от 19 до 22 октомври 2023 в София. Събитието ще представи конферентни панели и презентации, както и шоукейс програма, която ще бъде с фокус изпълнители от България и Югоизточна Европа.

Поканата е отворена към артисти и групи от балканските страни, работещи във всички популярни музикални жанрове, фолклор и уърлд музика, като журито ще избере 15 участника, които да представят музиката си пред професионалисти в сферата от Европа и света.

Кандидатствайте за участие в шоукейс програмата ТУК до 30 април!

Какво предоставят организаторите?

• 45 минутен слот за концерт в шоукейс програмата по време на конференцията;

• Безплатни акредитации за пълен достъп до всички зони конференцията за вас, всички музиканти от групата и вашия мениджър/представител;

• Възможност за покриване на пътни разходи и настаняване, ако не живеете в София;

• Възможност за участие на един ваш представител в Sound Ninja Songwriting camp, който ще се проведе по време на конференцията;

• 5 билета за ваши гости за шоукейс програмата;

• Техническо обезпечаване на концерта – беклайн, озвучаване, осветление, звуков инженер на място;

• Бекстейдж зона с кетъринг.

So Alive Music Conference си поставя за цел да позиционира българската и балканска професионална музикална общност на Европейската и международна сцена. Като делегати на конференцията ще присъстват водещи професионалисти от музикалния бранш от цяла Европа, между които – фестивални и програмни директори, лейбъли, агенти, мениджъри, журналисти, артисти и представители на водещи културни организации.

Българска музикална асоциация е комуникационен партньор на събитието. 

За повече информация – https://www.soalivemusicconference.com.