Новини

Музикална конференция SoAlive 2023

10 октомври '23

 

Организационият екип на SoAlive Music Conference предоставя на всички членове на ПРОФОН безплатна регистрация за конференцията.

Може да видите всички говорители на събитието на този линк. SoAlive Music Conference ще бъде домакин на големи имена от индустрията като бащата и дългогодишен мениджър на Beyonce - Др. Матю Ноулс, легендарният музикален журналист от сп. Rolling Stone - Дейвид Фрик, представители на Spotify, YouTube Music, Ninja Tune, 4AD, Warner Music, Sony Music, The Orchard, Believe, големи международни фестивали, промоутъри (FKP Scorpio) и музикални агенти.

Дата: 19-21 октомври 2023
Място: Зала 2 на НДК

Събитието ще представи най-актуалните тенденции в музикалния бранш, интересни лекции, майсторски класове и възможност за нетуъркинг с професионалисти от областта.

За да се възползвате от вашата безплатна регистрация, моля, последвайте този линк, все още може да се запишете и за един от двата специални майсторски класове - Spotify Masterclass with Jen Masset и DIY for Artists by Mike Warner from Believe на този линк. Местата са силно ограничени!