Новини

За първи път в България: Учебен курс „Музикалният бизнес като творческа индустрия“!

30 май '23

снимка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учебен курс „Музикалният бизнес като творческа индустрия“

Интензивно 5-дневно обучение със сертификат

От 12 до 16 юни 2023 г., от 09:00 до 16:00 ч., София /ИИСТТ, УНСС/

 

Ако не само обичате музиката, но искате тя да стане ваше професионално поприще – първият в България професионален курс „Музикалният бизнес като творческа индустрия“ е за вас, дори и да не сте творец. Ще разберете как да стартирате и изградите устойчива кариера в различните звена на музикалната индустрия.

За пръв път в България организираме обучение, завършващо със сертификат, което разглежда музикалния бизнес от всичките му страни, отделяйки внимание както на различните участници в него – автори, музикални издатели, артисти, звукозаписни компании, мениджъри, промоутъри и др., така и на пътя на техните приходи.

Обширната програма ще запознае учениците с водещите бизнес практики в съвременната музикална индустрия, споделени от топ академични и професионални лектори – водещи международни и български специалисти, лидери в областта като: Abbi Doyle - мениджър на артисти (UK), Oleg Rozov – представител на дигиталния дистрибутор The Orchard, Lodovico Bienvenuti - директор на Европейския офис на Международната федерация на звукозаписната индустрия /IFPI/,  Sylvain Piat - Конфедерацията на авторските дружества /CISAC/ и др. Ще научите повече за традиционните и иновативните подходи за успешна кариера в музикалната индустрия, чрез реални примери и казуси от практиката.

Професионалният курс е организиран от Българската асоциация на музикалните продуценти /БАМП/ съвместно с Института за интелектуална собственост и технологичен трансфер /ИИСТТ/ към УНСС и ще се проведе в ИИСТТ, УНСС между 12 и 16 юни 2023г. Осъществява се с финансовата подкрепа на грант „Секторни инициативи“ от ПРОФОН.

Курсът  „Музикалният бизнес като творческа индустрия“ е безплатен, но за да участваш, трябва да се запишеш ТУК!

Обучението е насочено към всички, които имат желание да се развиват в сферата на музикалния бизнес, без значение дали имат опит или за пръв път ще се запознаят с механизмите на индустрията. Курсът завършва със сертификат, издаден от ИИСТТ/УНСС на всички, които са присъствали на минимум 80% от лекциите.

Какви ще са темите на обучение в курса „Музикалният бизнес като творческа индустрия“?

  •  Интелектуална собственост и музикален бизнес
  •  Музикално-издателска индустрия
  •  Звукозаписна индустрия
  •  Концертна индустрия
  •  Дигитален свят
  •  Маркетинг на музикални продукти
  •  Синхронизации
  •  Партньорство с брандове и марки
  •  Мениджмънт на артисти
  •  Бъдещето на индустрията

Отделете 5 дни от вашето време, за да получите нови професионални компетенции  и да надградите тези, които вече имате в сферата на музикалния бизнес.

Запиши се за курса „Музикалният бизнес като творческа индустрия“ ТУК!