myPROPHON

Приложението myPROPHON Ви позволява да регистрирате сами своя репертоар и да актуализирате вече регистриран такъв.

Ако имате профил в myPROPHON, влезте със своето потребителско име и парола, чрез формата на предходната страница.

 

Как да си създам профил в myPROPHON?

За да използвате онлайн системата за достъп до информация myprophon.org, е необходимо първо да посетите лично офиса на ПРОФОН, за да получите потребителско име и парола. След това, можете да ползвате myPROPHON във всяко удобно за вас време.

Това се изисква единствено от съображения за сигурност на данните, които са лично ваши или са чувствителни като информация. Така и вие, и ПРОФОН ще иматe гаранцията, че достъп до тях е предоставен на правилното лице.

Личният контакт при първоначална регистрация е обичайна практика за предоставяне на онлайн услуги от банкови институции, фирми и организации, предоставящи комунални услуги, телекомуникационни компании и много други.

BMAT

Приложението на BMAT, Ви позволява да качите аудио файл на песен, с цел идентификация при мониторинга и разпознаване от различни ползватели – радиа, телевизионни програми и т.н.

Имате достъп до всички Ваши записи, които са качени в BMAT за разпознаване.

За регистрация на репертоар на платформата VERICAST на BMAT, моля свържете се с отдел „Разпределение“ на този мейл адрес: razpredelenie@prophon.org 

Трябва да имате предвид, че MyProphon и BMAT са две съвсем различни системи и бази данни, които съдържат различна информация. В MyProphon се въвеждат данни за самия запис, като име на песента, изпълнител, времетраене и т.н В BMAT се ъплоудва аудио-файл на музикално произведение, след което системата разпознава качените записи в радиа, телевизионни програми и т.н. По тази причина е важно да имате регистрация и в двете бази данни.